COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

…pe procedură.

leave a comment »

Astăzi am primit de la Parchetul Militar de pe langă Curtea de Apel o solicitare scrisă. Oamenii vor să le dăm imagini brute din seara zilei de 15 Ianuarie, când mai mulți creștini au fost puși la pământ de jandarmi, îmbălsămați cu gaze lacrimogene, conduși la secție și amendați contravențional.

Creștinii au făcut plângere, dosarul este pe rol, iar, într-u lămurirea chestiunii, trebuie să dăm noi niște imagini, doar, doar, s-o fi nimerit evenimentul cu pricina în fața obiectivelor.

Ce este interesant e adresa la care ne-a fost trimisă nota – Șoseaua București-Pitești 25-27, și nu București-Ploiești, cum ar fi fost corect. Deci, nu e “procedură”, cum ar veni. În fine, solicitarea a ajuns la noi prin intuiția poștașului și, cel mai probabil, îi vom da curs.

Mă întreb, însă, cum se va desfășura judecata pe fond, dacă nici o prăpădită de adresă nu pot completa corect. Mai mult, e de remarcat termenul, de aproape un an, scurs de la desfășurarea evenimentului și până la, iată, încă faza de probatoriu. Până la soluție mai avem fondul, împreună cu toate căile de atac. Deci încă doi, poate trei ani. Și asta pentru un proces în care trei ominași au fost luați de la proteste și amendați.

Dar, nu-i nimic. Raportul MCV va fi dezastruos, înțeleg, pentru că în vară s-a desfășurat o procedură de suspendare a președintelui României. Vai de mama noastră de amărâți…

Advertisements

Written by odojak

November 14, 2012 at 1:31 pm

Posted in Beating the fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: