COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Despre acest blog

with 18 comments

Mă numesc Octavian Basoc, m-am născut în 1968 în București și sunt producător de televiziune. În ultimii 19 ani am lucrat, in ordine, ca editor imagine, reporter și redactor la Televiziunea Română, producător package, producător de jurnal și producător executiv la Antena 1, producător general la B1 TV, producător general la TVR, producător general și director de producție la Antena 3. Mi-am petrecut toti acești ani numai în departamentele de știri.

De ce “Complexul Otopeni”? Să mă explic:

Cu 30 de ani în urmă, zona de așteptare a aeroportului Otopeni era despărțită de ceea ce se numește “no man’s land” cu uși de geam sablat. Soarele prânzului strălucea din spatele acestor uși transformând oamenii de după ele într-o multitudine de siluete difuze. Umbre mișunând în dezordine. Am reținut bine imaginea asta. Am privit-o de zeci de ori, ore la rând, pe când îmi așteptam rudele din America. Așa am ajuns să-mi recunosc mătușa după forma siluetei profilate pe geamul semi-opac. Venea la noi cam o dată pe an. Pe atunci, copil fiind, aveam două certitudini. Prima era că mătușa îmi va aduce grozăvii de neimaginat pentru România, cum ar fi guma de mestecat Doublemint și blugii Wrangler, care mă vor face celebru printre prietenii din blocul meu din Militari. A doua – că eu nu voi înțelege realitatea confuză de după geamurile tulburi pentru că nu voi putea să trec de acele porți niciodată. Toate minunile din spatele geamantanelor frumos mirositoare ale mătușii îmi erau refuzate. Eu nu puteam să vad America ori Germania. Nu numai acum. Niciodată. Doar portile cu geamuri lăptoase. Până aici, pentru mine! Aveam 11 ani.

Uneori mai visez acele geamuri. Nu pot uita. Și nici să iert nu pot.

Bun venit pe blogul meu – un copil de “burghez-exploatator”

Written by odojak

February 26, 2009 at 2:31 pm

18 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. la cât mai multe posturi! Şi trafic mare, evident!

    gradinaru

    July 15, 2009 at 12:58 am

  2. interesant. surprindeți foarte bine în ceea ce scrieți problemel și hibele româniei actuale. keep up the good work! 🙂

    camilstoenescu

    September 14, 2009 at 12:43 pm

  3. Dacă până şi tu…Bru..:))
    na, că mă bucur şi te plasez mintenaş în favorite
    (noroc cu Iulian Comănescu, aşa am ajuns la blogu-ţi)
    AŞTEPT POSTĂRI

    amorena

    February 24, 2010 at 11:28 pm

  4. DOREAM SA INTREB – DACA STITI SI PUTEM DOVEDI CA BOLOYAN NUBAR[ CARE ESTE PROTEJATUL PMB SI AL MAGISTRATILOR]-NU A AVUT IN PROPRIETATE -LA DATA NATIONALIZARII -SI APARTAMENTUL 8 SITUAT LA ETAJUL II PE CARE LA CUMPARAT CU BUNA CREDINTA BADIU LUCIA GEORGETA domiciliata in BUCURESTI,STR.POPA TATU nr.83 et 2 ap.8 sector 1-DUPA CE ACESTA RENUNTASE IN INSTANTA DE JUDECATA – DACA NU MA INSEL CHIAR LA DREPTUL PRETINS .
    EU DOAR AM INTUIT ACEST ADEVAR PRIN 1998.?ESTE DERIZORIU PRETUL DE 1000 DE EURO .ADICA 357.540 LEI CAT PRETINDE IN C.V.C.AUTENTIFICAT SUB NR.1005 DIN 27 IULIE 2006 LA BIROUL NOTARILOR PUBLICI ASOCIATI POPPER CONSTANTA SI HARAGA LIDIAINCHEIAT INTRE BOLOYAN NUBAR SI PARASCHIVESCU NATASA ,CA PRET AL VANZARII DREPTURILOR LITIGIOASE PRIVITOARE LA APARTAMENTUL NR.8
    EVAZIUNEA FISCALA REALIZATA IN DETRIMENTUL STATULUI PRIN INTERMEDIUL DECLARARII UNEI VALORI NESERIOASE A APARTAMENTULUI 8,A FACUT CA TAXA DE TIMBRU TIMBRUL JUDICIAR ,ONORARIUL NOTARIAL SA FIE CALCULATE ASTFEL INCAT SA FIE PREJUDICIAR SI STATUL.

    VA CER ACEASTA INFORMATIE SALVATOARE avănd în vedere Badiu Lucia este in etate de 71 de ani şi starea de sănătate precară cauzată de traumele injustiţiei care face victime in randurile justitiabililor onesti !
    Boloyan Nubar s-a folosit de PARASCHIVESCU NATASAintr-un proces in care au fost reprezentati printr-o avocata pe nume PILUTA NICULINA -JUDECATOAREA PAVAL CARMEN comparand titlurile si dand preferinmta evident celui bogat si escroc,adica celor care se pretind adevarati proprietari.ACEASTA S-A INTAMP[LAT INTR-UN APEELL AL ACESTORA CONSIDERAT RECURS IN CARE S-A PRONUNTAT DECIZIA CIVILA 195706.11.2008 atacaytt cuu contyestatie in anulare sin care s-0a dat o hotarare nefavorabile pe 07.04.2010.
    OACA STIAM CA DVS.SUNTETI ADEVARATUL PROPRIETAR,.NIMIC NU M-AR FI IMPIEDICAT SA CUMPAR DE LA DVS,CU ATATA MAI MULT CU CAT, EU ANM FACUT CU BUNA CREDINTA IMBUNATATIRI IN CUANTUM DE 20 000 DE EURO IN ACEST APARTAMENT .DIJA CAUZA AVOCATILOR ESCROSCI ,EU AM AJUNS IN ACESTA SITUATIUE .SI DVS ATI AJUNS S AVABATETI CU MORILE DE VANT DIN CAUZA JURISTILOR POLITIZATI(P.D.)CORUPTI DE LA D.G.J.C.L.-AI PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI.

    EU SUNT CONVINSA CA NICI DVS NU ATI AVUT CONSILIERI DE BUNA -CREDINTA AVND IN VEDERE FAPTUL CA JURISTII FUNCTOIONARII PUBLICI AI PMB AU PUS TOATE ACESTE PIEDICI PENTRU CA SUNT MANA IN MANA CU DERZVOILTATORII IMOBILIARI ,CARE VOR SA CONSTRUIASCA IN ZONA MULTECOMPLEXE REZIDENTIALE .EVIDENT CA EXISTA PUD ,PUZ-URI MOSTENITE DE ESCROCUL OPRESCU DE LA VIDEANU SI ACESTA DE ;LA BASESCU!!

    DIN P[ACATE EU M0-AM INCREZUT IN ANUMITI AVOCATI CARE M-AU TRADAT DESI AU FOST BINE PLATITI DE MINE.
    DE DPUA ZILE AM DAT DE O PERSOANA CARE AVUT DE SUFERIT DIN CAUZA ABUZURILOR TOCMAI ACESTOR INFRACTORI ORDINARI ,SI CARE VA INCERCA PE MASURA POSIBILITATILOR SA MA AJUTE .
    NU VA INCREDETI IN CEI DE LA P.M.B. D.G.J.C.L. CU ATAT MAI PUTIN IN JUDECATORI SAU PROCURORI!
    EU SATU IN ACEST APARTAMENT DIN 1964 ,IAR SOACRA MEA STATEA DIN ANUL 1948.

    NU IMI DAU ADRESA REALA D EMAIL CACI AM SUFICIENTI DUSMANI CARE IMI POT TRIMITE CA SI PANA IN PRECEDENT O MULTITUDINE DE VIRUSI.

    PUETI SA MA AJUTATI CU DATE DESPRE IMOBIL .EVENTUAL SI CU ACTE ,PENTRU A DECONSPITA TARASENIA DINTRE SUBIECTELE DE DREPT CARE COMPLOTEAZA IMPOTRIVA CELOR CARE AVEM SI DREPTURI NU DOAR OBLIGATII?

    PUTEM TINE LEGATURA SI ASA DACA NU VRETI ALTFEL
    CE POR SA VA SPUN ESTE CA ORICE ATI FACE DVS ,EU ORI ALTII IMPOTRIVA JURISTILOR POLITIZATI DIN PMB,NU AVEM MARI SORTI DE IZBANDA DIN CAUZA FAPTULUI CA TOTI JURISTII DE ACOLO MAI ALES-CARE AU FUNCTII DE CONDUCERE SUBNT OAMENII DE CASA AI LUI TRAIAN BASESCU-CARE SI-A REZOLVAT TOATE TREBURILE PRIN ACESTIA
    DE MMILIOANE DE PLANGERI PENALE AU SCAPAT ACESTI INFRACTORI CARE SUNT SPECIALIZATI DOAR IN MINCIUNI SFRUNTATE .IN AMANARI ,IN TERGIVERSARI,IN ABUZ DE INCREDERE!
    AM AVUT NOROCUL SA DAU PESTE CINEVA CARE A FOST IN PMB PRECUM UN INTRUS . SI EL CUNOASTE CAM TOT CE NU STIU EU ORI NU WSTIU ALTII DESPRE MAFIA JUDICIARA AMINISTRATIVA ,NOTARIALA……….

    CITEZ TEXTUAL DIN LEGEA Legea nr. 514/2003 privind organizarea si exercitarea profesiei de consilier juridic
    Art. 21. – Consilierul juridic nu rãspunde penal pentru sustinerile fãcute, oral sau scris, în fata instantelor judecãtoresti sau a altor organe competente, dacã aceste sustineri sunt în legãturã directã sau indirectã cu apãrarea si necesare cauzei care i-a fost încredintatã.

    ESTE NECONSTITUTIONAL !

    DIOGENE

    April 11, 2010 at 5:44 pm

    • Îmi pare rău că nu am văzut comentaruiul dumneavoastră mai devreme. Din păate intrase în spam. Cât despre rugămintea de a vă sprijini cu documente, regret dar unchiul meu a înstrăinat apartamentul deținut de familia noastră în Popa Tatu 83. De altfel, nici nu am avut vreodată alte documete decât cele de vânzare-cumpărare în cazul bunurilor dobândite de bunicul meu, documente care acum se afă în posesia celui care a achiziționat apartamentul.

      odojak

      April 13, 2010 at 9:59 pm

  5. Update – lucrez în televiziune de 20 de ani.

    odojak

    July 19, 2010 at 12:58 am

    • … de 22 de ani.

      odojak

      August 15, 2012 at 10:04 pm

      • … de 24 de ani

        odojak

        May 7, 2014 at 9:07 am

  6. Am vrut cu orice pret sa inchei aceasta zi cerandu-mi scuze si exprimandu-mi regretele fata de vorbele grele scrise la Adelin. Am spus-o si acolo.
    Da, accept orice dialog. Poate imi linisteste sufletul ranit.

    Kamikaze

    October 7, 2011 at 11:32 pm

  7. D-le Basoc, e adevarat ca ati urmat ciclul elementar la scoala gen. 160?

    sorin

    August 28, 2012 at 2:17 pm

  8. Am fost oarecum colegi:) iar mama mea a fost invatatoare acolo din 1967 pina in 1997 la pensionare:)

    sorin

    August 28, 2012 at 9:34 pm

    • Dacă este vorba despre doamna Sandu, da, îmi amintesc. A fost și învățătoatea mea.

      odojak

      August 29, 2012 at 12:36 pm

      • da, chiar de ea e vorba. 🙂

        sorin

        August 30, 2012 at 4:19 pm

  9. De la Constanta, Tavi te saluta o prima eleva operator videocameran, in sfarsit!

    Goe

    May 6, 2014 at 9:05 pm

  10. Este adevarat ca stateati in M9, la parter, dl. Tavi ?

    Nicoleta Bucur

    July 21, 2014 at 4:27 pm


Leave a comment