COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Sulfina și maimuțele – două remarci și o întrebare…

leave a comment »

După chelfăneala zdravănă încasată de PDL în alegerile parlamentare, Sulfina Barbu a declarat că USL ar fi putut să pună și maimuțe pe liste că tot ar fi câștigat.

Spuneam, am două remarci și o întrebare.

Prima dintre remarci este că doamna Sulfina, care, fie vorba între noi, a ratat acum intrarea in Parlament iar la locale a încasat cea mai usturătoare înfrângere dintre toți candidații portocalii, a jignit 60% dintre votanți. Așa ceva nu se face, decat dacă te-ai hotarât să te superi ca măgarul pe sat.

În al doilea rând, fiecare politician, atunci când glăsuiește, o face cu un scop precis. Mesajul se adresează cuiva anume. Are, întotdeauna, o țintă precisă. Dacă emiți o inteligență știi sigur că 7 din 10 oameni nu o vor pricepe. I-ai pierdut. Ai câștigat, însă, pe ceilalți trei, care sunt, de fapt, ținta ta. În cazul nostru, însă, mesajul doamnei Sulfina a fost atât de grobian încât n-ar putea avea trecere decât la maimuțe. Dar, stupoare! Maimuțele sunt ale adversarului, cum am văzut. Remarc, deci, o inadecvare totală a mesajului. Un act ratat.

În fine, întrebarea. Oamenii au avut de ales între ceva și altceva. Dacă unii erau maimuțe, ce erau cei de la contraofrtă?

Advertisements

Written by odojak

December 17, 2012 at 1:30 am

Posted in Beating the fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: