COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Câteva ştiri de azi… şpagă, şpagă, şpagă…

leave a comment »

Braşov, 20 nov /Agerpres/ – Procurorii braşoveni au realizat, marţi, un flagrant la Liceul CFR din Braşov pentru infracţiuni de corupţie. Din primele cercetări, este vorba despre o posibilă mită dată de unii angajaţi CFR pentru testele anuale care se desfăşurau la instituţia de învăţământ amintită, mai multe detalii urmând să fie date publicităţii miercuri în cadrul unei conferinţe de presă.

IAŞI (MEDIAFAX) – Un inspector din cadrul Direcţiei de Finanţe Iaşi a fost arestat pentru 15 zile, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea două mii de lei de la un administrator de firmă căruia îi promisese că nu va sesiza Parchetul pentru evaziune fiscală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bucureşti, 20 nov /Agerpres/- Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, pentru luare de mită, a lui Marin Niţă, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, delegat să-şi desfăşoare activitatea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi. Potrivit unui comunicat al DNA transmis marţi AGERPRES, în acelaşi dosar a fost deferit justiţiei Gheorghiţă Iordache, persoană fără calitate specială, în sarcina căruia s-a reţinut complicitate la luare de mită. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în perioada decembrie 2011 – iunie 2012, în calitate de procuror, inculpatul Niţă a pretins de la un denunţător, direct şi prin intermediul lui Iordache, suma de 5.000 euro, cu titlu de mită, pentru a dispune faţă de acesta o soluţie de netrimitere în judecată pentru instigare la infracţiunea de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, într-o cauză penală pe care o avea în instrumentare.

Bucureşti, 20 nov /Agerpres/ – Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a doi comisari ai Gărzii Financiare Bucureşti, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de luare de mită. Potrivit unui comunicat al DNA transmis marţi AGERPRES, în rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, în perioada 25-30 octombrie, inculpaţii Niculae Rizea şi Dumitru Pîrvan au pretins suma de 37.000 lei şi au primit 34.000 lei cu titlu de mită, de la un denunţător, administrator de societate comercială, pentru ca în schimb, în calitatea lor de comisari ai Gărzii Financiare, să nu sesizeze organele de urmărire penală cu privire la infracţiunile constatate la un control făcut la firma acestuia.

…..

Advertisements

Written by odojak

November 20, 2012 at 9:11 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: