COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Pe persoană fizică.

with 4 comments

Liviu Dragnea este urmărit penal de Parchet, în dosarul “Referendumul” pentru “folosirea influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.”

Cu alte cuvinte, Liviu Dragnea a “instigat” lumea la vot, iar asta nu este în regulă, câtă vreme “instigarea” vine din partea unui personaj cu o funție de conducere într-un partid.

Îmi aduc aminte de Traian Băsescu și îndemnurile sale din campania electorală – Nu mergeți la vot! De ce nu este chemat și el la Parchet?

Cel mai probabil pentru că la momentul amintitului îndemn, Traian Băsescu nu avea nicio fucție de conducere și nu făcea parte din nici un partid. Nu se înscrie în respectivul articol de lege, nu-i așa? El și-a folosit influența și autoritatea dar “pe persoană fizică”.

În acest mod simplu bifăm încă o premieră națională – Traian Băsescu devine cea dintâi persoană fizică protejată de imunitate prezidențială!

Advertisements

Written by odojak

September 6, 2012 at 2:58 pm

Posted in Beating the fields

Tagged with

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. gionimi

  September 6, 2012 at 3:47 pm

  • Așa este. Foarte multe dintre cele specificate în raport sunt infracțiuni la Legea Electorală. Nici una, însă, nu a putut fi făcută de Dragnea însuși. El este acuzat că a exercitat presiuni asupra celor care au comis cu mâna lor acte ilegale. Rămâne de probat cum a silit el oamenii să semneze în locul morților ori să bage buletine false în urne. Nu am nici o îndoială că aceste practici există, se folosesc și au fost folosite pe scară largă în toate alegerile. Necazul e că procesul nu se desfășoară în ambele sensuri. Dar, în definitiv și la urma urmei, poate că trebuie să pornim de undeva…

   odojak

   September 6, 2012 at 5:36 pm

 2. mda, pupincurist voiculescian… nu mai intru pe blogul asta… am dat clic pe un link de la adelin petrisor, acum imi pare rau..

  iujkm

  October 30, 2012 at 11:43 am

  • Deh, cu toții avem regrete…

   odojak

   October 30, 2012 at 6:26 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: