COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Matematică de cambuză

leave a comment »

Șirul prostiilor spuse cu rea voință de președintele suspendat Traian Băsescu s-a completat astazi cu o nouă perlă. După ce Guvernul a vehiculat suma de 2,5 milioane de cetățeni români cu reședința în străinătate, oameni care ar trebui scoși din listele electorale permanente, domnul Băsescu, într-o apariție meteorică din fața sediului de campanie, a spus: “… dacă sunt 2,5 milioane de români în străinătate, de ce au trimis doar 500.000 de buletine de vot?”

Două precizări trebuie făcute în acest caz.

1. Guvernul Ponta a trimis în străinătate, cu ocazia acesui Referendum, 596.645 de buletine de vot. Orice rotunjire ai aplica acestui număr rezulta 600.000 si nicidecum 500.000.

2. Guvernul Boc a timis în străinătate, cu ocazia turului II al alegerilor prezidențiale din 2009, 597.389 de buletine de vot, cu 744 mai multe decât Guvernul Ponta. Dacă ținem cont că în 2009, când în străinătate s-a votat masiv și cu o frecvență de mitralieră de companie, au fost utilizate mai puțin de un sfert dintre buletinele trimise, mai exact 24,7%, se vede că numărul buletinelor trimise cu ocazia Referendumului a fost bine apreciat. Acest lucru este confirmat de realitate. În străinătate au votat 73.016 cetățeni români, adică au fost întrebuințate 12,2% din totalul buletinelor disponibile.

Avem în față încă o picătură din marea de manipulări pe care navighează căpitanul nostru, momentan suspendat de la comanda vasului și arestat în cambuză.

Advertisements

Written by odojak

August 20, 2012 at 4:58 pm

Posted in Beating the fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: