COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Magna cum Laude, versiunea Kovesi.

with one comment

Nu stiu daca ati auzit, dar Procurorul General, Laura Codruta Kovesi, este acuzata de plagiat, halci mari din lucrarea sa de doctorat fiind preluate ca atare din alti autori. Lucrurile, in cazul cu pricina, au mers pana intr-acolo incat chiar prima propozitie a tezei a fost “imprumutata”.

Ce mi se pare mie interesant este ca doamna Kovesi a facut facultatea la Cluj, a aprofundat studiile la Sibiu, unde a lucrat din 1999 pana in 2006, dar a ales sa-si dea doctoratul la Timisoara, unde a fost doctorand incepand din 2004. Mi-o si imaginez alergand intre Sibiu si Timisoara, in prima faza, si intre Bucuresti si Timisoara, dupa 2006 cand a devenit Procuror General.

Cred ca a invatat de la Piedone, care, bucurestean fiind, si-a luat permisul de conducere la Pitesti, nu inainte da a-si fi mutat domiciliul acolo, intr-un apartament in care mai aveau vize de flotant alte 40 de persoane.

Ca si in cazul lui Piedone, pentru care nu a fost suficienta categoria B, ci si-a luat, ca tot era superoferta, permis si de tramvai, si doamna Kovesi nu a putut sa lase neobservata trecerea sa prin furcile caudine ale doctoratului. A venit cu o intreaga curte, formata, printre altii, din directorul SRI si procurorul general adjunct, lucrarea in sine, daca cineva ar fi avut vreun dubiu, a luat calificativul “magna cum laude”.

Cum adică, “magna um laude”?.. Uite asa:

Advertisements

Written by odojak

May 18, 2012 at 5:42 pm

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ce-are, mă, dacă oamenii se “descurcă”? Dacă studiai și tu în patru, cinci orașe, erai în procuratură. Rezolvai totul cu niște telefoane. Magna cum fraude (asta eu am inventat-o, dacă vrei să știi, că n-am făcut facultate decât într-un singur oraș…)

    Rareș

    May 19, 2012 at 1:43 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: