COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Clanul Primarului

leave a comment »

La Deta, localitate de frontieră, fiii primarului i-au tăiat cu săbiile pe nișe unii. În momentul tăiatului poliția era de față dar nu a făcut nimic deoarece, a explicat ulterior, nu era chiar atât de aproape, ci se afla la mai mulți metri distanță și nu a fugit după infractori pentru ca nu mai avea decât doi litri de benzină în Logan. Normal. Șeful poliției românești a plecat la Deta. Evident, șeful poliției Deta a spus dimineață că nu demisionează. A demisionat spre seară.

Niște unii ăștia, pe care-i tăie progenitura primarului (PDL) sunt contrabadiști. Unul dintre ei a fost prins cu țigări de contrabandă pe fâșie. Când l-au întrebat ce se află în pachetele voluminoase pe care le are asupra lui omul a spus că nu știe nimic. El a fost la pescuit. Perfect. Era prohibiție. Nu s-a ales cu dosar penal pentru braconaj ci cu unul pentu contrabandă.

Fiii primarului sunt acuzați acum că percep tuturor taxă de protecție. În fața tribunalului unde a fost adus unul dintre cei doi fii (cel de al doilea a fugit) s-au adunat zeci de oameni din ambele tabere, toți cu mutre de infractori. Unii spun că se percepe taxă de protecție, alții că nu. Excelent.

Cel mai probabil e cam așa… În Deta sunt mai nulte găști care, cu complicitatea poliției de frontieră și a organelor vamale, fac contrabandă, în special cu țigări. Sumele sunt colosale, de ordinul milioanelor de Euro. Se face contrabandă din greu, cu mic și cu mare, mai singur ori mai cu spate, cu sacoșa cu sacii și cu tirul. Fii primarului nu fac excepție și, în mod cert, au făcut și ei contrabandă, cu riscuri, la munca de jos, pâna când tati a preluat frâiele administrative ale urbei. Și atunci ce s-au gândit, ia să nu mai muncim noi, că acum suntem cei mai tari, și să-i vămuim pe toți. Tata e cu noi, Poliția e cu noi. Toată lumea e cu noi. Simplu și eficace.

Situația asta mi-a adus aminte de America prohibiției. Si acolo firele mafiei duceau, în unele cazuri, până la înalți funcționari din administrația statală ori federală dar la americani înalții funcționari nu erau mafioți ei înșiși! La Deta, în Romania, clanurile de traficanți dau taxă de proteție clanului primarului! (PDL)

Written by odojak

July 25, 2011 at 6:33 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: