COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Și a fost javră a doua oară.

leave a comment »

O vorbă veche spune că cine se culcă odata cu găinile… se culcă și a doua oară. La fel și Antonie Solomon, care a trecut de la PSD la PDL, iar acum trece de la PDL la UNPR.

A declarat el acum cateva luni că nu vrea să plece din PDL ca “să nu fie javră” pentru a doua oară, dar nu i-a ieșit. A trecut cu arme și bagaje la UNPR, partid din partea căruia va și candida, pentru al treilea mandat, la primăria Craiovei.

Ca din întâmplare, azi, la doar două zile de la petrecerea tranzitului interpartinic, Curtea de Apel Galați a decis ridicarea suspendării lui Solomon din funcția de primar, după ce anul trecut fusese arestat pentru fapte de corupție.

Deci, Solomon revine la primărie, schimbă partidul și candidează din nou. De ce? Păi, așa cu singur spune, pentru că în ultima perioadă s-a “…consultat cu foarte mulţi cetăţeni din Craiova, iar concluzia a fost una singură: administraţia locală are nevoie de oameni de cuvânt, care să muncească în interesul cetăţenilor”. Simplu și convingător!

O explicație la fel de simplă dar demnă de oemeni răi și fără suflet ar fi cam așa: Solomon nu poate părăsi PDL-ul ori vecinătatea lui imediată din cauza multitudinii de interese financiare care decurg din deținerea primăriei unui oraș precum Craiova. PDL nu poate permite așa ceva. A pus mâna pe o poziție, aleluia fraților! Renunță la ea doar cu picioarele înainte. Câtă vreme PDL deține 15 din cei 27 de membri ai consiliului municipal, deci are majoritate, un primar ostil este tot ce nu și-ar dori. Fapt pentru care Solomon nu vine înapoi la PSD, nu intră în PNL, PC ori PP, ci în satelitul pedeleului, UNPR. Practic, e tot acolo. Toată mișcarea e o mascaradă.

Dar de ce ar părăsi Solomon PDL-ul? Păi, pentru că partidul băsescului, care este campionul reformării statului și al luptei împotriva hidrei corupției, nu poate sprijini un candidat care a fost arestat pentru luare de mită și a mai și stat 6 luni la bulău. Nu, așa ceva nu e de ei. Lasă că merge la UNPR. Cât despre Craiova… merge javra! A mers odată, a mers și adoua oară și, poate, va merge și a treia oară.

Advertisements

Written by odojak

July 21, 2011 at 7:26 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: