COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Antonie Solomon și neverosimilul actului politico-golănesc românesc.

leave a comment »

Nu știu dacă-l mai țineți minte pe primarul pedelist Solomon – Antonie Solomon de la Craiova. Da, ăla care a candidat la primul mandat din partea PSD, la al doilea din partea PDL, a fost suspendat din funcția de primar pentru ca s-a dus la pușcărie pentru luare de mită și care, acum, vrea să candideze din nou.

Ce e neobișnuit în traseismul politic, luarea de mită și trecutul pe la mititica?.. Mai nimic. Mulți dintre cei care “ne reprezintă” au avut asemenea îndeletniciri. Dar, acum, domnul Solomon, proaspăt ieșit de la bahaus, cadidează. Și nu oricum, ci, așa cum ne-a obișnuit, într-un mod, să-i spunem, inedit.

Pedelistul Antonie Solomon a anunțat că va candida pentru un nou mandat la Primaria Craiovei… din partea UNPR. Sigur, vă puteți imagina că domnul Solomon va pleca din PDL. Ei bine, nu. El a intrat în acest partid pentru președintele Băsescu, va rămâne “tot pentru Traian Băsescu” dar și pentru că nu vrea să fie “o javră politică”. Loialitate, pasăre rară!

Și pentru o confuzie totală, să mai spunem că liderul PDL Dolj, superiorul pe linie de partid al domnului Solomon, și anume Radu Berceanu, a declarat că nu are habar de intenția lui Solomon de a candida din partea UNPR, cu atât mai mult cu cât imediat după alegeri a anunțat că îl sprijină “cu toată tăria pentru un nou mandat de primar al Craiovei”.

Să recapitulăm – a avut un prim mandat din partea PSD, un al doilea din partea PDL, a pierdut mandatul secund pentru a fost plecat la închisoare pentru luare de mită, a ieșit de la mititica și a anunțat că va candida din partea UNPR chiar dacă Berceanu i-a spus clar că pedeleul îl sprijină pentru aceeași funcție, dar râmăne în PDL pentru Băsescu și pentru că nu vrea să fie javră, după cum singur recunoaște, pentru a doua oară.

Perfect. Pentru candidatura asta îl sprijin și eu și, probabil, Direcția Generală a Penitenciarelor. Deținuții sigur îl sprijină toți.

Advertisements

Written by odojak

July 18, 2011 at 5:26 pm

Posted in Beating the fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: