COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Înşelătoria OTV

leave a comment »

La OTV se scurge o emisiune despre agricultură. O imbecilitate stă scrisă-n titlul mare din partea de sus a ecranului – “Agricultura înainte şi după Ceauşescu: atunci hrănea o Europă întreagă, acum este distrusă complet“.

Mai jos, o întrebare persistă în stânga ecranului – “Daţi SMS la 1333: Susţineţi, aşa cum propune P.P., înfiinţarea fermelor agricole în fiecare comună“?

Mic, în banda de crawl, suntem informaţi că pentru SMS-ul exprimat întru lămurirea complexelor probleme ale societăţii, un telespectator OTV va plăti 0.44 Euro.

OTV nu este despre agricultură, despre Elodia ori Magda Ciumac. Nu. Este numai despre bani. Este locul în care îţi poţi exprima părerea, din platou, la telefon ori prin SMS, dar întotdeauna contra cost. În această lumină, cel mai probabil votul exprimat în favoarea Partidului Poporului va fi şi el pe bani.

“Se pregăteşte o fraudă de proporţii contra Partidului Poporului. Votează Dan Diaconescu şi confirmă-l, în direct, prin SMS la 1333. În scurt timp, adevăratele rezultate ale alegerilor”.

Advertisements

Written by odojak

July 23, 2010 at 8:30 pm

Posted in De la televizor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: