COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

România și oamenii simbol.

leave a comment »

În debandada generală provocată de ”terapia de șoc” aplicată de Băsescu populației din România, puțină lume a remarcat o știre de ieri, foarte, foarte interesantă. Iată:

BUCUREŞTI (MEDIAFAX) – ”Preşedintele Confederaţiei Patronatul Român, Gheorghe Naghiu, i-a solicitat Robertei Anastase, printr-o scrisoare, invalidarea lui Florian Costache ca preşedinte al CES, pe motiv că acesta are cazier şi a fost agent al fostei Securităţi, solicitarea urmând să fie discutată în Birourile reunite”. … ”Confederaţia Patronatul Român nu poate accepta ca la preşedinţia Consiliului Economic şi Social să se afle un condamnat penal şi un fost colaborator al poliţiei politice”.

Cre va să zică, domnul Florian Costache, fost pușcăriaș și fost securist, este președintele* unui for economic național ce reunește guvernul, organizațiile patronale și organizațiile sindicale. Consiliul Economic și Social, sub prezenta ilustră președinție, ar trebui să dea girul acordului cu FMI. Fără el, nu-i așa, Băsescu nu va înainta scisoarea de inteție.

Prezența acestui personaj în fruntea CES-ului este, oare, o eroare? Nici vorbă. România e plină, la vârf, de securiști și infractori.

Nu știu în ce măsură sunt mulți care incumbă ablele ”calități” dar un lucru este cert – acest Costache este chintesența conducerii acestei amărâte Românii postrevoluționare. El întrupează atât nomenclatura torționar-comunistă, menținută catastrofal la putere de Ion Iliescu, cât și neam-prostia, impertinența, lipsa de scrupule, minciuna, hulpavitatea, impostura și hoția promovate de Traian Băsescu.

* Costache a fost ales președinte al CES în mai 2009, cu ajutorul voturilor guvernului PSD – PDL.

Advertisements

Written by odojak

May 18, 2010 at 2:00 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: