COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

PDL între rahat și otravă.

leave a comment »

Aud că Elena Băsescu, Traian Ungureanu și Cristian Preda, toți pedeliști și toți eurodeputați, au cerut în Parlamentul European eliminarea unui paragraf din rezoluția pentru interzicerea exploatărilor miniere pe bază de cianuri. Nu știți ce paragraf vroiau cei trei europoliticieni să fie eliminat? E simplu și previzibil – exact cel care interzicea folosirea cianurilor. Consideră EBA, Ungureanu și Preda că cianura e bună.

EBA, de exemplu, a fost informată de secretară că a sunat tata și a lăsat următorul mesaj – ”dragă pitic, să propui și tu (am vorbit eu și cu ceilalți ai noștri) să elimine amendamentul ăla despre mine. Pup, tata”.

Aha! Amendamentul cu mine? Nu-mi aduc aminte să se fi pus problema vreunui amendament despre mine. Acum ce-am mai făcut, de trebuie să facă Parlamentul un amendament în ce mă privește. Ori nu e despre mine, în sensul de ”mine” altfel și cam opus lui ”tine”, ci o fi vorba de tata, că doar el zice ”mine”, care va să zică, el. Să știi că asta e. De el nu mă mir să ajungă subiect de amendament și în Australia. Propun, deci…

Ungureanu știa despre ce e vorba. Și sigur că este de acord cu folosirea pe scară largă a cianurilor. Țigările și, mai ales, băutura s-au scumpit al dracului și nici nu mai sunt ce au fost. Nu mai au nici un efect. Pe când cianura…

Preda, în schimb, consideră că cianura nu e prea mult diferită de rahat. Face și ea parte din acele lucruri pe care trebuie să le înghiți pentru a fi în grațiile întâiului miner… de cianură. Altfel nici nu știi când și cine te otrăvește.

Advertisements

Written by odojak

May 6, 2010 at 3:51 pm

Posted in De-a valma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: