COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

În sfârșit!

leave a comment »

L-am auzit pe domnul Flutur spunând că… pentru corecta informare a cetățenilor, pedeleul a decis într-un for din ăla mare și oficial să nu mai participe, prin membrii săi, la nicio emisiune a televiziunilor de știri RTV și A3.

Bravos!

O asemenea explicație este, eliminând totala ei falsitate, o bună dovadă de prostie curată. Pentru corecta nostră informare, au decis ei să nu ne mai explice nimic. Ce poate fi mai coerent?!!

Pe de altă parte, fondul deciziei, de a nu mai participa la dezateri televizate, este doar marca fuduliei și sfidării. Altminteri, membri marcanți ai partidului, cu ar fi miniștrii ori vicepreședinții, oricum nu vin nici la Realitatea și nici la Antena 3, preferând, în frunte cu însuși președintele tuturor românilor, mai docilele Taraf TV, Etno TV, OTV, Vox News și B1 TV. La RTV și A3 ne delectăm cu pedepsiții, cu domnul Hoară, care ar veni și la Bebe TV, și cu domnul Vișan, despre care o “sursă care a dorit să-și păstreze anonimatul”, mi-a șoptit că poartă o pereche de pantofi pe ale căror proeminente catarame lucitoare scrie – Prada!

În rest, ce pot să spun… decât că, în sfârșit, pedeleul a luat o decizie bună. Abia aștept să nu le mai văd mutrele la televizor.

Advertisements

Written by odojak

April 9, 2010 at 12:30 pm

Posted in Beating the fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: