COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Ei sunt bine.

with one comment

A reapărut președintele tuturor românilor. M-am liniștit.

Tăcuse cam mult, de pe la începutul acestui al doilea mandat, și începusem să intru la bănuieli. S-a tot zvonit că e bolnav, că i-a cam cedat pateul după atâta uischian, că, ce mai încolo și încoace, e cam pe năsălie! Și când s-a mai aflat că a ajuns în taină la spital, am dus mâna la inimă. Au!

Dar, nuuu!.. m-am speriat de pomană. Președintele e bine, sănătos și în toată firea lui. Sunt sigur de asta. Cum așa? Păi să vă explic:

Pentru început, să luăm modul în care și-a făcut apariția după atâta și atâta reformat statul român. Ce, a apărut la Cotroceni ori în cine știe ce pompoasă situațiune oficială? Nu. A ieșit așa cum bine-i șade și cum ne-a obișnuit – în buza cârciumii. Care va să zică, dacă președintele stă bine cu mâncatul și băutul… ce să mai spui? Nimic. Și să dai cu flit celor care se ocupă mult prea insistent, se pare, de ficații și restul organelor interne ale șefului.

Apoi, textul emis la primul contact cu reporterul – “sunt mai sănătos decât toți patronii voștri la un loc, și la trup și la minte”. Daaa! Sigur! El e. A revenit în toată forța. Ce, era să ne vorbească despre sărăcie, despre șomaj ori despre debandada care caracterizează guvernul? Sau poate credeți că trebuia să ne expice câte ceva chiar despre ce a fost întrebat – starea sa de sănătate? Aș, de unde! A luat din nou mogulii la țintă. Așa merită dacă tot trimit câinii ăștia de reporteri după el. Vă spun, deci, sigur. Președintele e cu mințile la el, așa cum spune. Cu ale lui.

În fine, pot să jur că și cei din preajma președintelui se simt bine. Turcan a intrat în direct nu pentru a explica dacă și de ce anume suferă Băsescu, ci pentru a ne convinge că Șuțu e plătit de Hrebenciuc. Pe blogul personal, Voinescu ne invită să-i citim pe buze… în scris. Deci, anturații președitelui dau dovadă de aceeași, inperturbabilă impertinență.

Sunt bine cu toții, ei.

Advertisements

Written by odojak

March 2, 2010 at 1:59 pm

Posted in Beating the fields

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. Acuma, dacă ei e bine, noi de ce să nu fim? Petrecere, tovarăşi!

    Cosmin

    March 4, 2010 at 3:14 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: