COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

TVR, o soartă crudă – testul cu băspupincurmetrul!

with one comment

O fi televiziunea publică un mausoleu ineficient. Poate fi plină de dinozauri prăfuiți sau de “artiști” care se cred buricul pământului. O fi fost, și ea, la fel ca alte instituții publice, o sursă de bani. O fi fost portavocea aleșiolr succedați pe la putere, dar mai ales oficios al tovarășului Iliescu și al potentatului Năstase. O fi fost și o fi toate astea, pe rând ori deodată.

Dar o soartă cum îi rezervă PD-L pare, totuși, mult prea crudă. Ce soartă? Păi Pora, Culcer, Călinescu și, de ce nu, Prigoană Senior!

Ce-or fi greșit angajații televiziunii, nu știu. Cu ce l-or fi supărat ei pe Băsescu ori, poate, i-or fi supărat pe Boc, Berceanu, Videanu ori Blaga? Nu i-or fi pupat în fund suficient? Nu i-or fi hagiografiat fără jenă cu toate prilejurile, precum sus amintiții candidați? Din nou, nu se știe.

Cert este că, în situația de față, au dat de belea oricum ai da-o. E puțin important cine dintre cei patru va fi fericitul câștigător al fotoliului de la etajul 11. Sunt la fel de nerezonabil de impertinenți. Mi-e teamă că, în scurt timp, salariații TVR vor face obiectul unui nou test – testul băspupincurmetrului. Dragi colegi de breaslă, în afară de toate grozăviile pe care vi le-am spus până acum, vă mai dau o veste proastă. Nu poți trișa la testul cu băspupincurmetrul, cu atât mai mullt cu cât examinarea este făcută de chiar inventatorii genului.

Advertisements

Written by odojak

February 19, 2010 at 1:54 pm

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. Doamne, chiar aşa, ce-or fi greşit oamenii ăia?

    pushthebutton

    February 19, 2010 at 8:58 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: