COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Honorius Prigoană și golăneala ca familie politică.

leave a comment »

Prigoană Mic a pierdut deputăția colegiului 1 București. Din discursul său am priceput, odată în plus, că golăneala din politică nu este un accident, ci adună, ca înt-o adevărată masonerie caracterială, pe campionii tupeului, sfidării și imposturii – o autentică familie politică de viitor.

Iată idelile pricipale emise în această seară de proaspăt perdantul candidat:

1. Pentru început, Prigoană Mic l-a felicitat pentru victorie pe Andrei Chiliman, primarul sectorului în care au avut loc alegerile, și abia apoi pe Radu Stroe, contracandidatul său. Bagatelizarea oponentului, după încheierea alegerilor, este o adevărată obrăznicie, demnă de un puști impertinent.

2. Prigoană junior s-a arătat îngăduitor cu propria înfrângere, cătă vreme a avut de luptat, spunea el, cu o coaliție formată din toate partidele, în frunte cu autoritatea locală. Surprizător, dar atunci când i s-a reproșat candidatura tip beizadea, impusă și sprijinită de tata Prigoană, important cotizant al pedeleului și al victoriei băsesciene, a replicat că nu e important sprijinul patern câtă vreme alegerea o fac oamenii. Uitase că e reprezentantul partidului care are în mână toată această țară. Dacă oamenii l-au ales pe Stroe atunci nu este meritul lui, ci al aparatului combinat de partid PSD – PNL!

3. Ca un adevărat fiu al tatălui său, micul Honorius i-a amenințat pe Chiliman și Stroe. “Vă voi supraveghea activitatea…”

4. “Eu sunt câștigătorul moral al acestor alegeri…” Normal! Cei 70% care l-au ales pe Stroe sunt exponenții discernământului imoral!

Această cuvântare imbecilă se poate înscrie cu ușurință în tomul celor mai obraznice discursuri publice și, în același timp, îl plasează pe Honorius Prigoană în Pantheonul tupeului politic autohton. Are, e drept, o companie selectă – Băsescu, Berceanu, Boc, Udrea, Ridzi, EBA, Vanghelie, Mazăre…

Succesuri, tinere Prigoană, succesuri!

Written by odojak

January 18, 2010 at 2:16 am

Posted in Beating the fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: