COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Încă un client

leave a comment »

Dan Bittman a devenit consilier la Ministerul Finanțelor pe probleme de feed-back din partea populației. Normal! Domnul Bittman nu este altceva decât încă un client care a servit patria pedelistă și care, acum, trebuie răsplătit.

Vă mai amintiți?

„Dan Bitman: Sunt Dan Bitman. Sunt tânăr.
Monica Iacob Ridzi: Sunt Monica Iacob Ridzi. Sunt tânără ca şi tine.
Maria Dinulescu: Sunt Maria Dinulescu şi m-am născut pe 2 mai, de Ziua Tineretului. Pe 2 mai, mă simt de două ori mai tânără.
Monica Iacob Ridzi: Ministerul Tineretului şi Sportului te aşteaptă pe 2 mai în oraşul tău, să te simţi de două ori mai tânăr.

Adică cei care au 18 ani se vor simți de 9? După Ridzi așa ar trebui și, iată, domnul Bittman, prezent în reclamă, n-a avut nimic de obiectat față de absurditatea acestei construcții logice. Trebuia să servească, a servit. Dar azi, i-a venit și lui rândul.

De ce să se mai chinuie bietul Dănuț să cânte pentru bani? Nu-i mai bine să-i ia pur și simplu, în calitate de consilier? Ba da… că și el a ajutat. Ce va crede lumea despre numirea asta? Ei, asta deja-i treaba lui. Doar e consilier pe probleme de feed-back. Primul său raport, probabil, va fi chiar despre propria numire.

P.S. Dar dacă modelul lui Crin Antonescu este Tudor Chirilă, de ce nu ar fi și Dan Bittman modelul lui Sebastian Vlădescu. O singură mențiune – pe Vlădescu nu l-a întrebat nimeni.

Advertisements

Written by odojak

January 13, 2010 at 3:44 pm

Posted in Beating the fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: