COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Deci, da… golf de stat!

with 2 comments

Dintre toate bla, bla-urile emise azi, la prezentarea bugetului, de ministrul Turismului și Dezvoltării Regionale, am reținut două.

Pentru început, am priceput că Elena Udrea vrea să vândă 9000 de locuințe ANL prin programul “Prima Casă”. Ce nu înțeleg este ce va vinde doamna ministru mai repede, casele ANL în beneficiul bugetului, ori propriile dezvoltari imobiliare pentru care a recunoscut că s-a îndatorat la bănci cu cinca 3.4 milioane de euro. Evident, doamna Udrea plătește dobânzi pentru acest împrumut. Din câte am aflat eu “pe surse”, ministrul ANL își va ignora complet interesele personale și nu va dormi nici noaptea pentru a umfla bugetul de stat…

În fine, am aflat că vom construi un teren de golf undeva peste granița nordică a Bucureștiului – la Snagov, mai exact. Să avem și noi un teren de golf de stat, vorba aia… că bulgarii au 13. Întrebată dacă știe cât va fi de mare și cât va costa, ministrul a spus că nu are astfel de date de detaliu. Jucați golf? a picat altă întrebare. Nu am jucat așa ceva și nici nu joc! Ei, nu e niciodată prea târziu, doamnă ministru. Mai ales acum, că vă faceți și teren… Totuși, amplasamentul trebuie ales cu băgare de seamă, nu care cumva să pută prea tare de la dejecțiile mărimilor zilei, aruncate ecologic, direct în lac.

P.S. La RTV, un reportaj. O bătrână este intervievată despre ultima scumpire a gazelor, în vigoare de la 1 ianuarie 2010. Vai de capul nostru, maică… la 4 milioane pensie… Acuma, ce ți-e și cu pensionarii ăștia! Dacă tichetele de vacanță înființate anul trecut, pe vremea cabinetului Boc I, au fost desființate anul acesta de cabinetul Boc IV, nu le ramâne decat să spere că doamna Udrea va emite bonuri de golf.

Advertisements

Written by odojak

January 5, 2010 at 6:34 pm

Posted in Beating the fields

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. E exact ca atunci când ridica degetul Ceaşcă şi zicea: aicea, neşte blocuri.

  pushthebutton

  January 8, 2010 at 12:49 pm

  • Aflu acum ca, cică, terenul n-ar fi de stat ci o investiţie privată. Cum era? Vom construi un teren de golf la Snagov… tu şi mai cine???

   odojak

   January 8, 2010 at 4:42 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: