COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Birds of a feather flock together!

with one comment

Încă o dată, Băsescu mi-a dovedit că a-l considera un impostor patentat este întocmai aprecierea potrivită.

Aseară la OTV, întrebat dacă a șers înregistrările din telefonul Andreei Pană (“țigancă împuțită”) înainte de a-l returna redacției Antena 1, a răspuns – “nu, nu, nu”! Ei bine asta e o minciună gogonată, spusă cu tupeu-i caracteristic.

Adevarul este așa – Băsescu i-a smuls din mână, Andreei Pană, telefonul. Îl filma cu acel telefon pe când familia prezidențială împingea un cărucior la ieșirea dintr-un supermarket. În mașină, discutând cu soția sa, președintele spunea: “…trebuia să-i pun capăt, Maria… cât era de agresivă țiganca aia împuțită”. Dar ce făcuse Băsesu, într-un acces nervos, se numea furt calificat iar Antena 1, prin directorul știrilor, Vlad Petreanu, i-a cerut să returneze telefonul fară a sterge înregistrările din memorie. Băsescu l-a înapoiat… gol. A șters tot! Întâmplarea face că specialiștii IT din Antena 1 au recuperat fișierul șters. Așa a apărut istoria cu “țigancă împuțită” Numele celui care a recuperat fișierul este Florin Blejan. Este coleg cu mine, om încă-n viață, care poate confirma cele povestite aici.

P.S. La OTV, Băsescu și Dan Diaconescu se prăpădesc de râs. Spun bancuri. Este ora unu și jumătate. Băsescu a plecat, emisiunea în direct s-a terminat dar OTV redifuzează acest program fără se menționeze că e o reluare. A fost live de la 10 la 01. De la 01 se difuzează înregistrarea. În continuare sunt date numere SMS la care oamenii pot pune (zadarnic, dar contra cost) întrebări președintelui. În continuare pe ecran scrie că “președintele a început întâlnirile cu telespectatorii”. De fapt, este o înșelătorie! Nu-i de mirare că aceste două personaje s-au apropiat atât de mult.

Written by odojak

December 30, 2009 at 2:07 am

Posted in De la televizor

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nimic interesant si nou in emisiunea cu Basescu. A existat o mica cosmetizare a atitudinii sale, probabil sfatuit sa nu dea prea multe detalii ca sa mai ne demonstreze ca stie mai mult decat trebuie sau ca se implica mai mult decat prevede legea. In rest, plictiseala mare. Ca promisiune de sfarsit, a amintit ca nu se va schimba…ceea ce nu e deloc bine. Mai multe pe site http://taranimanui.wordpress.com/

    umanitate

    December 30, 2009 at 2:24 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: