COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Un comentariu

leave a comment »

Dragă Peter*,

Dacă am fi fost într-o țară civilizată, a doua zi după apariția publică a acestul incident câteva zeci de asociații pentru protecția minorilor ar fi dat în judecată agresorul iar proba ar fi fost expertizată în instanță și nu de un expert independent care s-a dovedit că a făcut campanie electorală pentru PD-L la europarlamentare.

Nu e cazul! Suntem în România.

Întrebarile pe care mi le pun eu sunt – Ce urmează? Ce se întâmplă cu cel care își permite, într-un acces de furie, să lovească peste față un copil. Ce va păți cel care a provocat și acum 5 ani dar mai ales acum, prin telefoane de hărțuire și amenințare, o asemenea traumă unui copil – vă asigur că nu va uita acest incident niciodată. De ce își permite un politician să lase o astfel de marcă pe psihicul unui om? Crede Băsescu că acel puști trebuie să-i viseze, uneori, pumnul aplicat peste figură. Poate Băsescu să-i șteargă, precum cu un burete, sentimentul acela de profundă nedreptate, încasată gratuit, nevinovat fiind, din partea unui om matur și cu nealterată facultate de judecată?

Nu e important dacă l-a lovit sau nu, este?..

Chiar așa? Chiar ați orbit de tot? Chiar nu mai înțelegeți nimic? Nu sunteți dispuși să vă opriți puțin, doar pentru o clipă, și să uitați personajele din spatele faptelor și să încercați să vedeți doar faptele! Există ceva in lume care dă dreptul unui adult să pălmuiască în asemenea hal un copil lipsit de apărare? Copilul tău… sau al tău…sau poate al tău. Există oare ceva în lume, dragă Peter, care să absolve un adult de vina de a fi lovit un copil peste față, doar pentru că putem spune că acel copil nu se afla acolo unde trebuie, ori nu ar fi trebuit să se afle în acel loc? Există ceva care să statueze că un candidat aflat pe scenă, în campanie, împarte pumni aiurea, și că dacă ești pe acolo… îți asumi că o să o încasezi?

Deci… lovesc un copil și…. și nimic? Și gata? Și asta e treba? Se pare că da!

Avem o problemă, fraților, zău că avem!

*Peter a comentat un articol scris, pe blogul său, de Vlad Petreanu. Nu știu cine e. Încerca să ne explice că nu e important dacă Băsescu a lovit copilul. Era vinovat cel care a lăsat copilul la miting!

Advertisements

Written by odojak

December 6, 2009 at 3:41 pm

Posted in De-a valma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: