COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Marea talibanizare

leave a comment »

Am văzut marea dezbatere. Nimic special. Rămân, după trei ore pierdute în fața televizorului, la opinia că Geoană e în stare să spună ceva dar nu-l poți urmări, iar Băsescu nu spune nimic însă te face să fii atent.

Mulți ar spune că înfruntarea a fost câștigată de Băsescu. În temeni de șmechereală, de vorbe goale, de mogului, de îmbuibați cu privilegii, de păpușari, de vorbe în gură… atunci da, a câștigat Băsescu. Dacă nu ții cont de “dusmanii poporului” atunci nu rămâne nimic din discursul lui.

Jurămitele finale, oricât de penibile, au relevat un Băsescu imbecil. După ce a mințit de mii de ori în afecerea “copilul” l-a lovit conștiința și s-a gândit să nu jure strâmb. Și a făcut asta în stilu-i caracteristic. Print-o golăneală, o vagabonțeală. Nu am lovit copilul cu pumnul, hă, hă, doar i-am întors o labă!

Nu știu dacă în lipsa lui Robert Turcescu, Geoană l-ar fi întrebat pe Băsescu ceva despre acest episod. Cel mai probabil, nu. După formula “obraznicul mănâncă praznicul iar delicatul mănâncă rahatul”.

Au contat, deci, toate astea? Nu cred. Pentru că în aceste alegeri totul este despre Băsescu. Este împărțit între cei care îl iubesc și cei care îl urăsc. E despre sentimente și credințe, nu despre proiecte sau alte astfel de prostii. Societatea este atât talibanizată încât, de exemplu, susținătorii lui Băsescu au ajuns să sfideze realitatea. Pe ei nu-i va influența nimeni și nimic.

Ultimul miting PD-L, s-a încheiat acum 20 de minute cu piesa – “dă-i la bot, lui Geoană dă-i la bot, până face poc”! Deci Băsescu – perfect românește!

Advertisements

Written by odojak

December 4, 2009 at 6:02 pm

Posted in De-a valma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: