COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Mamaaa, nenea Patriciu mă bateee!

leave a comment »

Să plângi un om diagnosticat cu o boală (neconfirmată vreodată) al cărei nume înseamnă moarte sigură, e una, dar să te smiorcăi, de acum evident teatral, pentru că ți-a făcut nenea Patriciu buba, e suprema dovadă de ignorare a inteligenței publicului.

Cu alte cuvinte, Băsescu ne crede pe toți cretini. Ori chiar plânge pentru că Patriciu i-a tras trei șuturi în cur și l-a amenințat că dacă mai calcă pe la Cotroceni îl dezbracă de izmene și-l trimite acasă în din-dosul gol. Nimic mai penibil, oricum ai da-o.

Băsescu a depășit limita argumentelor, a depășit limita logicii, a întrecut limita sentimentelor. Și… atât! Nimic nu mai rămâne de invocat. S-a terminat tot – performanță, dreptate, cinste, verticalitate, exemplu personal, diferență, empatie, patimă, tot, absolut tot. Traista e goală. Au mai rămas doar, din una în alta, ca un tăvălug, minciunile, furtișagul, ridicolul și o mare, o foare mare dezamăgire.

P.S. Odată vede nașu’ puța finii! Dar dacă o vede și a doua oară e doar pentru că finii i-a plăcut. Ce poate fi mai potrivit decât un președinte lacrimogen-manipulator, patron peste un neam de pitecantropi.

Advertisements

Written by odojak

December 3, 2009 at 1:28 am

Posted in Beating the fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: