COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Cu oiștea-n gard!

with 2 comments

Este foarte probabil ca în aceste ultime zile de încleștare politică, președintele Băsescu să-și fi pierdut proverbialul simț al electoratului și, sub influența amatorescă a echipei de campanie (Voinescu, Ungureanu, Turcan, Lăzăroiu) să facă prostie după prostie. Azi a anunțat că va da în judecată pe Patriciu pentru “minciună și trucarea unor filmări”.

Absolut imbecil.

Dacă în acest moment Băsescu poate cere acuzatorilor săi să probeze că filmul e adevărat, odată cu acțiunea în instanță el este cel care va trebui să dovedească trucarea acestui film. Astept cu nerăbdare demonstrația, alta decât gluma cu lipsa cadrelor și viteza mâinii, prezentată de expertul “independent”, implicat în campania PD-L pentru europarlamentare.

“Pixeli de decupaj”, ne expilca expertul – pentru bunul Dumnezeu, nu există așa ceva în limbajul de montaj de televiziune! Pur și simplu nu există această noțiune! Nu înseamnă nimic! E ca și cum un zugrav ar spune – “șpaclu de contact”. E o minciună care trebuie să sune pompos. Pentru toate minciunile astea, debitate cu zâmbetul pe buze și cu ochii limpezi și curați, eu cred că președintele și oamenii din preajma lui sunt nici mai mult nici mai puțin decât o gașcă de ticăloși care nu merită încrederea niciunui om cinstit. Și știu eu destui care-l plac pe Băsescu fără să știe cine e de fapt.

Cel mai probabil această declarație a fost făcută pentru urechile susținătorilor săi și nu va fi materializată niciodată. Băsescu știe că amenințarea cu procesul e doar paradă – filmarea cu copilul e reală. Nu va da în judecată pe nimeni! Ori va înregistra o acțiune la tribunal doar ca să o abandoneze după două sau trei termene, ceea ce în instanțele din România înseamnă 3 până la 6 luni. Afacerea va fi uitată până atunci.

Cât despre Patriciu, a anunțat și el că-l dă în judecată pe Băsescu pentru calominie. Iar ăsta e un cu totul alt fel de proces. Patriciu are zeci de probe prin declarațiile președintelui Băsescu, în care este arătat, fără perdea, drept răul societății românești… “Mincinos” și falsificator sunt absolut de ajuns pentru un proces de calomnie.

Așa cum bine spunea în campania trecută, Băsescu joacă “totul pe o singură carte”. însă de data asta nu e Constituția ci Imunitatea!.. Da! Dar s-ar putea foarte bine ca după 6 Decembrie să nu! Și atunci…

Written by odojak

November 29, 2009 at 1:37 am

Posted in Beating the fields

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. “Si atunci…” sa mergem la vot pe 6 decembrie.

    elena

    November 30, 2009 at 6:55 pm

  2. Da, vom merge.

    odojak

    November 30, 2009 at 10:08 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: