COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

De dreapta, de japca, de proasta.

with one comment

Prezent la o dezbatere organizată de un obscur institut patronat de Valeriu Stoica, Traian Băsescu ne-a explicat azi ce înseamnă să fii liberal dar, mai ales, ce înseamnă să nu fii.

Am reținut din discursul oarecum incoerent al domnului Băsescu că nu sunt liberali acei “băieți deștepți” care fac afaceri cu statul.

Nu merg cu enumerarea multitudinii de acoliți PD care au afaceri cu statul decât la 30-40 de centimetri de vorbitor. Lângă Traian Băsescu, de-a dreapta sa, se odihnea Valeriu Stoica cel care are un frumos contract de 697.000 de Euro cu?.. cu?.. ați ghicit, cu statul, mai exact cu Compania Naţională Imprimeria Naţională. Băiat deștept, ce mai! Că, vorba aia, dacă era prost murea la Revoluție! Mititica Imprimerie Națională, pe lângă direcția juridică internă ticsită de avocați, mai are și un contract de asistență cu societatea Stoica și Asociații. Doar ce altă treabă are lumea, decât să dea în judecată Compania Imprimeria Națională, este? Fără asistența de șapte sute de miare a lui Stoica cine știe ce s-ar alege de ea? Aiureli!

Ca și dezbaterea de azi și contractul de la imprimerie a fost “organizat” pentru domnul Stoica “sub înaltul patronaj prezidențial”. Tare mi-ar plăcea să știu ce a fost în mintea lui Stoica atunci când Băsescu înfiera, cu ton de veritabilă luptă de clasă, contractorii nonliberali ai statului.

În fine, domnul Băsescu are dreptate! Oameni precum Stoica nu sunt liberali. Nu sunt “de dreapta”. Sunt “de japca”! Domnul Stoica este un apropiat al domnului Băsescu. Împreună cu domnul Stolojan, au încercat să distrugă Partidul Național Liberal, scindându-l și apoi anexându-l Partidului Democrat.

A discuta despre ce este sau nu liberalismul autohton de azi din poziția de om care a încercat să-l distrugă și invocând imacularea alături de profitori ai sistemului feudo-clientelar dâmbovițean pe care-l patronezi, este nu numai o dovadă de impertinență ci, mai ales, o totală desconsiderare a capacității intelectuale a mult clamatului popor român.

De dreapta, de japca ori de proasta? Vom vedea pe 6 Decembrie.

Advertisements

Written by odojak

November 25, 2009 at 12:51 am

Posted in Beating the fields

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. invatat o multime

    online

    December 18, 2009 at 12:15 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: