COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Iarna nu e chiar ca vara, nici protestul ca răscoala.

leave a comment »

“BUCUREŞTI (MEDIAFAX) – Aproximativ 500 de crescători de taurine protestează violent, miercuri după-amiază, în faţa Palatului Coroceni, nemulţumiţi de rezultatul discuţiilor cu reprezentanţii Ministerului Finanţelor şi încearcă fără succes să forţeze cordonul de jandarmi. …Fermierii susţin că au venit la Palatul Cotroceni pentru că preşedintele Traian Băsescu le-a promis că vor primi subvenţiile. Crescătorii de animale protestează, miercuri, la Ministerul Finanţelor, la Ministerul Agriculturii şi la Palatul Cotroceni faţă de neacordarea subvenţiilor”.

Buuuuuun… Deci,

Guvernul demis interimar Boc nu poate acorda crescătorilor de animale subvenția pentru anul în curs, așa cum a promis guvernul Boc II, pentru că guvernul Boc I a lăsat visteria goală.

Nu insist acum asupra diverselor boacăne pentru care guvenele Boc au gasit bani. Amintesc doar că pentru profesori nu au avut, nici pentru doctori, funcționari ori ceferiști. Pentru poduri, drumuri sau haznale, nici atât.

Astăzi, ceea ce trebuia să fie un protest al fermierilor s-a transformat într-o adevărată răzmeriță. Și cum iarna nu-i ca vara, nici văcarii nu sunt ca profesorii, asistentele ori ca funcționarii. Ăștia nu știu multe.

L-au tot așteaptat pe Băsescu pe la chefuri câmpenești, dărunindu-i clopuri înpănate și ilice colorate. Iar președintele le-a promis subvenția.

Tare mi-e teamă că atunci când oile de pe dealurile lui Flutur vor fi murit de foame, oierii vor veni la Cotroceni să-și creară clopurile înapoi. Sper că le mai aveți, domnule președinte.

Advertisements

Written by odojak

October 28, 2009 at 5:02 pm

Posted in De-a valma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: