COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

boc, boci, bici, plici…

leave a comment »

TÂRGOVIŞTE (MEDIAFAX) – Premierul interimar Emil Boc, aflat la Târgul de Toamnă de la Fieni, judeţul Dâmboviţa, a cumpărat cu 15 lei un bici, spunând că “trebuie pus pe ei, începând de la Parlament şi mergând mai jos cu biciul, mai departe”, dar nu şi la parlamentarii democrat-liberali …”care până acum au dat dovadă că sunt şi pentru Parlament unicameral şi sunt şi pentru eliminarea pensiilor parlamentarilor”. !!!!!??????

Domnul Boc amenintă parlamentarii cu biciul. Apoi merge mai jos, până nu se mai știe unde. Probabil că e atât de supărat încât ar vrea să folosească biciul ăla pe toți funcționarii non-PDL, toți ziariști non-PDL și, poate, chiar pe populația care nu votează cu Băsescu și PDL.

Și din ce poziție emite domnul Boc asemenea amenințări? Păi din cea de ministru interimar demis al Educației, în propriul guvern demis și interimar. Sau poate din cea – pe vârfuri, la poză!

Cred sincer că domnul Boc s-ar scăpa în pantaloni dacă ar fi pus în situația de a folosi acel bici altfel decăt băgându-și-l în cur. Am auzit eu că ajută la îndreptarea coloanei vertebrale.

Written by odojak

October 26, 2009 at 7:41 pm

Posted in Beating the fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: