COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Nu ne mai facem bine.

with 2 comments

Azi, alți doi muncitori români în șlapi au fost acoperiți de pământ în timp ce săpau o groapă. Tot pe DN1. Spre deosebire de nefericiții de la Băneasa, de acum două luni, care au murit, pa, la revedere, ăștia de azi au scăpat pentru simplul motiv că groapa lor era mai mică, deci le-a căzut în cap pământ mai puțin. Și-au îndoit, doar, câteva coaste. Ca și groapa de la Băneasa, și groapa asta, de la Puchenii Moșneni, a fost complet neasigurată. Pereții nu au fost sprijiniți cu nimic, muncitorii nu au avut echipamente de protecție. A mai și plouat… Și ce face o groapă de trei metri adâncime, îngustă de un metru și plouată o noapte întreagă? Ce-o face ea? Păi, se prăbușește sub perversul efect al gravitației. Din nefericire, la noi, e mai mereu cineva dedesubt.

Nu este enervant faptul că nu am întețels nimic, dar absolut nimic, din morțile muncitorilor de la Băneasa? Pentru ce au murit nenorociții ăia dacă, la două luni, s-au ologit alții în exact aceleași condiții? Exact… De poamnă!

Dacă în cazul Băneasa, șeful puntcului de lucru, împreună cu responsabilul pentru protecția muncii, împreună cu agentul de la Inspectoratul Teritorial de Muncă însărcinat cu verificarea condițiilor de muncă pe șantier ar fi fost acum la pușcărie pentru ucidere din culpă, evenimentul de azi de la Puchenii Moșneni nu ar fi avut loc.

Blaturile, aranjamentele și șpăgile transformă, în funcție de caz, administrația românească într-una criminală. La mai mare! Până unde, oare?

Advertisements

Written by odojak

September 8, 2009 at 12:48 am

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Din păcate s-ar fri întâmplat, cred, şi dacă făceau ăia puşcărie. Logica asta nu cred că funcţionează, mai ales la noi… Nu le face nimeni cursuri: uite, copii, dacă nu purtaţi harnaşament de securitate faceţi puşcărie.

  pushthebutton

  September 8, 2009 at 12:00 pm

 2. Mai bine la puscarie,
  Decât mort, pe năsălie.
  Parol, să mor io!

  odojak

  September 8, 2009 at 2:58 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: