COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

E groasă, nu e groasă! – concurs pe faze

leave a comment »

Faza 1 – națională
Ministrul Muncii, Marian Sârbu, a confirmat aseară, la Realitatea TV, că statul nu va avea bani de pensii și salarii dacă nu vor fi tăiate sporurile. Sigur că nu a spus-o exact cu cuvintele astea, dar asta era ideea. La întrebarea moderatorului, dacă statul va avea bani de pensii și salarii până la sfârșitul anului, Sârbu a răspuns: “…probabil că în ultimele luni ale anului vom folosi acea ordonanță de urgență de limitare a sporurilor, astfel încât să ne încadrăm în bugetele aprobate.” Deci, e clar, e groasă!

Faza 2 – de clan
Ridzi, ea, bagă peste o jumătate de milion de euro în scene și cântări pentru Elena Băsescu, Ridzi, el, vrea la Petroșani (nici nu poți ajunge la Petroșani!) gondolă de 80 de milioane de euro, plătită din bani alocați de ministerul Elenei Udrea, care, la rândul ei, varsă sume importante din buget pentru petreceri cu muzici ori chiolhanuri patriotice.

Faza 3 – pitici și tineret-speranțe (mai ales speranțe)
În timpul primei ședițe a comisiei care anchetează cazul ministrului Ritzi, ședință destinată elaborării regulamentului, reprezentanții pedeleba au avut obiecții procedurale pentru fiecare articol în parte. După mai multe ore de discuții, Sever Voinescu, tot din partera pedeleba, a identificat o problemă în plus – regulamentul nu este corect gramatical. “Prima liniuță să o puneți după a treia”, a pus Voinescu lucrurile la punct. Comisia se va reuni, din nou, săptămâna viitoare.

Faza 4, finală – individual
Luptătorul Eusebiu Diaconu a câștigat bronzul european. Pentru această performanță ministerul lui Ridzi trebuia să-l recompenseze cu 5600 RON. Dar Ridzi nu-i dă banii!

Advertisements

Written by odojak

June 25, 2009 at 12:16 pm

Posted in De-a valma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: