COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Cur, pupat, legal – o combinație devastatoare!

with 2 comments

Apare din ce în ce mai clar că Monica Ridzi nu s-a băgat în rahat pentru propria imagine. Ci dintr-un interes mult mai pragmatic – grațiile familiei prezidențiale, al cărei popou l-a pupat cu sârg. În fine, nu e singura. Se pare că oamenii au din ce în ce mai puține probleme în a-l pupa în cur pe Băsescu, iar acum, odată cu multiplicarea bucilor politice ale familiei, lumea se înghesuie de-a dreptul, făcând coadă ca la moaște!

Lui Ridzi, care va să zică, nu-i păsa, nici pe departe, de imaginea ei. Nu ar fi cheltuit bani pentru organizarea vreunui spectacol, pentru simplul motiv că nu s-ar fi obosit să organizeze ceva. Însă știa că vine Ziua Tineretului (2 mai), care este, surpriză, în chiar timpul campaniei pentru euroalegeri. La euroalegeri candidează EBA. Sprijin serios pentru EBA și, cine știe?.. prezidențialul părinte va ști să nu ramână dator. Cât despre consecințe… Mă lași! Doar suntem la putere!..

-Deci, care-i treaba? -Păi ați plătit 630.000 de euro pentru o scenă prăpădită și trei trupe. -Așa, și? Păi contractele au fost atribuite fără licitație, unor firme care au concurat singure la două secțiuni diferite, câștigând una o secțiune și cealaltă cea de a doua secțiune. -Așa, si? Păi ambele firme au sediul în același apartament de bloc, au aceiași acționari și nu au nici un an vechime – sunt înființate exact după ce ați fost aleasă deputat, în toamnă. Așa, și mai ce? -Păi ați plătit 60 de mii pentru trei trupe și trupele spun că nu au luat mai mult de 15 mii împreună. -Îhî. -Și aceste firme se angajau să vândă publicitate mascată la televiziuni. -Daaa? Buuun, ia fiți voi atenți la mine – e legal? Da! Ei, atunci, dacă e legal, să dispăreți din fața mea că mă plictisiți. Comisia parlamentară de anchetă va face o investigație ….. … și procurorii vor …. dacă se va dovedi…. La revedere! De acum înainte dacă mai ziceți ceva vă dau în judecată pentru denunț calomnios.

Așa a gândit, se pare, și primarul de Ploiești care i-a acordat lui Băsescu titlul de Omul Anului la jumătatea anului. Ar fi trebuit să-i spună: “Omul Anului În Curs, pe Parcurs”. “Dicstincția” a fost înmânată președintelui cu ocazia Zilelor Ploieștiului, undeva în luna Mai, tot în campanie pentru euroalegeri, și s-a materializat într-o căciulă cu pene și o sabie tip Mihai Viteazul! (parcă ăsta avea secure) Bietul Băsescu! Am impresia că zeloșii aștia sunt și secretoși. Iubesc surprizele. După formula – să vezi ce-o să-i placă șefului… Și pentru că era campanie a fost invitată și EBA să spună o poveste unor copii dresați să nu plângă. De ce s-au subjugat Zilele Ploieștiului familiei Băsescu? Nu e treaba noastră. Noi să vedem dacă e legal. Și dacă e, să tăcem!

Dacă totuși spunem ceva, contraspun profesional alți pupători de cur băsescian, precum Sever Voinescu ori Traian Ungureanu. Oameni de verb, frați de breaslă, din păcate, cu burțile cam goale. Întrebațiii cu ce se ocupă și veți avea surpriza să constatați că pupatul în cur ține de foame! Da, ține. Și încă binișor. Unul e deputat la București, secretar la Cameră. Celălalt – Agamiță – alesul nostru, la Bruxelles.

Deci, avem un set de buci, un snop pe pupători și, mereu, acoperiri legale. Mi-e teamă că nu mai avem mare lucru de făcut. În România.

Advertisements

Written by odojak

June 24, 2009 at 1:35 am

Posted in De-a valma

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Expresiile “multiplicarea bucilor politice ale familiei creează înghesuială” şi “pupatul în cur ţine de foame” sunt epocale! 😀

    Someone

    June 24, 2009 at 12:30 pm

  2. Iti multumesc.

    odojak

    June 24, 2009 at 3:21 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: