COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Guvernare, haine grele?

leave a comment »

Aveam o problemă.

La sfârșitul săptmânii trecute aleșii de la pesedeu, într-o ședință privată devoalată de neglijența unui sunetist de le Realitatea TV, și-au complimentat colegii de coaliție de la pedeleba cu epitete gen: “țâști-bâști”, “varză”, “cules de pe drumuri”, “tâmpit” și multe altele asemenea. Nici nu mai contează cine a spus ce despre cine. Contează că apelativele debitate în ședința de la Turnu Măgurele, spre deosebire de majoritatea discursurilor publice, trec proba sincerității. Oamenii credeau că nu-i aude nimeni.

Atunci m-am temut că se ve rupe coaliția. Pedeleba nu va suporta un asemenea afront. Visul băsescian se va spulbera iar noi, fără judicioasa guvernere a pedesereului regăsit, o vom băga pe mânecă.

Ei bine, m-am speriat de pomană.

M-a liniștit vicepremierul Nica la ieșirea de la ședința de azi a partenerilor. Coaliția merge înainte, firește, pentru țară! Ce nu e de acord alesul nostru să suporte pentru binele țării? Fără limite! Nimic nu e suficient de înjositor, de degradant, de umilitor pentru a-l îndepărta de popor, de interesele neamului. Pedeleba nu s-a supărat. Înțelege situația. Domnul Preda a declarat că pesedeul a compensat vorbele prin comportament. Si crede că logica rămânerii la guvernare este “programul pentru România”. Țâști-bâști… scuze… premierul Boc s-a declarat dezamăgit dar și el pune accentul pe România.

S-a rezolvat. A trecut.

Acum e liniște din nou și vă rog să ne întrebăm împreună… Care este miza pentru care oameni extrem de obraznici și sfidători precum Videanu, Blaga, Băsescu, Boc și alții din pedeleba să înghită, pe badă rulantă, insulte grave și mai ales umilința supremă de a nu reacționa la ele? De ce? De grea ce-i guvernarea pe timp de criză?

Advertisements

Written by odojak

June 22, 2009 at 1:16 pm

Posted in De la televizor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: