COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Cu mințile razna!

leave a comment »

Nene Flutur, n-ai leac.

Suceava, 11 iun /Agerpres/ – Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, susţine înfiinţarea a două noi tururi cicliste, respectiv unul al Bucovinei şi celălalt al mănăstirilor. Flutur a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că i-a făcut aceste propuneri preşedintelui Federaţiei Române de Ciclism şi Triatlon, Ion Badea, miercuri, la Suceava, unde s-a încheiat o nouă etapă a celei de a 46-a ediţii a Turului Ciclist al României. Ion Badea a spus că variantele propuse de Flutur vor fi analizate de conducerea Federaţiei de Ciclism şi Triatlon şi se va lua o decizie.

Municipalitatea din Suceava nu mai are bani să-și plătească medicii și asistentele iar dom’ Flutur se ocupa ieri de comisarul european din partea României. Mai exact, bătea câmpii pe marginea acestui subiect. Astăzi văd că are preocupări sportive. Sau poate vea să fortifice populația din județ astfel încât să nu mai aibă nevoie de medicii care, neplătiți, vor fi plecat de mult prin Spania, Franța ori Marea Britanie.

Bine, bine, dar de ce turul mânăstirilor? Cred că Flutur a aflat că nu e suficient să fii sănătos, trebuie să mai ai și noroc! Oare ne lasă cu bicicleta în biserică?

Advertisements

Written by odojak

June 11, 2009 at 11:05 am

Posted in Beating the fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: