COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Un om ocupat

leave a comment »

Nu ne-am lămurit bine cine a câștigat euroalegerile că avem altă problemă. Comisarul nostru – al cui o fi? O fi de le pesedeu, o veni de la pedeleu (mai nou pedeleba), nu se știe. Ori poate vrea Zeus unul independent după modelul Traian Ungureanu ori Monica Macovei. În măsura în care mai crede cineva că membrii pedeleu au opinie proprie, iată ce crede unul de marcă – domnul Flutur, și de ce.

Suceava, 10 iun /Agerpres/ – Vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că trebuie “să căutăm un comisar pentru România, nu pentru un partid politic”, apreciind că familia din care face parte PD-L este singura care poate susţine un “comisar adevărat”.

Nu mă mir că domnul Flutur vrea un comisar pentru Romănia și nu pentru un partid. În primul rînd pentru că așa merg lucrurile la Bruxelles – comisarul reprezintă țara și nu un partid oarecare. Apoi, pentru că așa ne-a obișnuit pedeleul – tot ce mișcă și respiră, tot ce umblă, zboară ori se mănâncă, totul, dar absolut totul, este pentru România. Ce nu pricep este partea cu “comisarul adevărat”. Păi ce, l-a pus cineva pe domnul Flutur să susțină un “comisar fals” ori un “comisar minciună”!!! Ce e aia – un “comisar adevărat”???

În timp ce domnul Flutur este ocupat să emită pe de o parte platitudini și pe de alta absurdități iată ce se petrece la el acasă, la Suceava:

Suceava, 10 iun /Agerpres/ – Primăria Suceava nu poate asigura salariile celor 65 de cadre medicale pe care urmează să le preia în urma transferului de competenţă de la Ministerul Sănătăţii la autorităţile locale.

Domnul Flutur, care este președintele Consiliului Județean Suceava, ales de cetățenii din Suceava, nu are timp de prostii din astea. El are treburi mai importante. Aduce lumină cu avionul și scrie cu oi pe dealuri.

Advertisements

Written by odojak

June 10, 2009 at 2:10 pm

Posted in Beating the fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: