COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Fără speranță

leave a comment »

În cea mai recentă ședintă a mărimilor din Brăila șeful Consiliului Județean, tovarășul Stancu, i-a tras un adevărat perdaf directorului Bibliotecii Judeţene “Panait Istrati”, tovarășul Neagu. Motivul – nu mai vine lumea la bibliotecă. Iată:

Brăila, 9 iun /Agerpres/ – Directorul Bibliotecii Judeţene ‘Panait Istrati’, Dragoş Neagu, a fost solicitat public de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, să caute strategii de atragere a cititorilor la bibliotecă. “Fiţi mai atent la bibliotecă, domnule director. Tot mai mulţi copii se uită pe internet şi nu la cărţi. Ar trebui să vă implicaţi mai mult pentru a-i face pe copii să vină la bibliotecă şi să citească mai mult. Nu să vină să acceseze internetul, să se uite la filme sau la alte lucruri”, a declarat Stancu, în ultima şedinţă de CJ.

Pus intr-o asemenea situație tovarășul director a purces la o responsabilă autocritică motivând, totuși, lipsa copiilor din sălile de lectură prin existența internetului – fatalitate împotriva căreia, nu-i așa, nu se poate lupta. Poftim mostra:

La rândul lui, directorul bibliotecii, care ocupă această funcţie din primăvara acestui an, a spus că va încerca să diversifice activitatea bibliotecii, astfel încât numărul cititorilor să crească în perioada următoare, fapt care este foarte greu, având în vedere concurenţa serioasă pe care o presupune internetul.

În continuare, aflam ca Biblioteca Panait Istrati din Brăila are 400.000 de volume si a inregistrat peste 27.000 de cititori în ultimii 5 ani.

Deci acești doi tovarăși, au identificat dușmanul bibliotecii – internetul. Știți care este singura modalitate de a învinge internetul cu biblioteca? Se ia biblioteca și se pune pe internet!

Advertisements

Written by odojak

June 9, 2009 at 9:46 am

Posted in Beating the fields

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: