COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Popo-viciul ascuns.

leave a comment »

Lenea – urât viciu! Cred că ne-a cuprins pe nesimțite (și nesimțiți). În copilărie fugeam de exercițiile la matematică pentru că ne era lene să facem socoteli. Sigur că era mai simplu să te joci cu prietenii. Azi fugim de socoteli pentru că e mai simplu să nu fii trezit de rezultate. E mai comod. Dar eu vreau să fac pe nesuferitul și să vă bag socoteli pe gât. Așadar, la tablă! Să socotim!

Dacă Ioana Băsescu are 30 de ani, să presupunem (doar să presupunem) că muncește de la 22 de ani, și a cumpărat cu banii jos o casă de 800.000 de Euro, înseamnă că a câștigat, timp de 8 ani, constant, câte 8.330 de Euro net pe lună. Făra să manânce nimic! Nu comentez cura de slăbire ținută de fiica cea mare a președintelui. Remarc doar, din experiență, că o asemenea întreprindere specific femeiască nu e nici o economie. E al dracului de scumpă!

Dacă un om care câștigă 1000 de euro net pe lună (o leafă mare pentru Romănia) ar vrea să cumpere un apartament similar, ar fi nevoit să muncească 800 de luni. Care va să zică, vreo 67 de ani. Evident, ar flămânzi tot acest timp.

Dacă un angajat cu leafă medie (400 de Euro)… atunci ar munci nu mai puțin de 166,6 ani. Încurajator!

PS: Ioana Băsescu nu are afaceri. Nici sora ei cea mică (deși are un gipan de 50.000 de euro). Nici celebrul lor tată. Doar leafă!

Advertisements

Written by odojak

March 30, 2009 at 6:51 pm

Posted in De-a valma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: