COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Unii ies și unii intră

leave a comment »

Nu scap din plasa afacerii “Popoviciu”. Sunt absolut fascinat de încrengătura de oameni notorii din preajma acestui persoaj. Cum avea omul un lucru complicat de rezolvat, cum apărea, ca prin minune, un prieten vechi într-un post cheie. Azi am aflat că a fost coleg de liceu cu Murgeanu. Da, Răzvan Murgeanu, fostul viceprimar al lui Băsescu. A spus-o char el, intr-o emisiune la Antena 2. Ba, cu nevasta lui Popoviciu, cu fata mică a lui Te-leagă, Murgeanu a fost coleg de clasă, în generală.

Cine a construit infrastructura la Băneasa? Primaria. Cine a dat aprobări și a lucrat acolo cu viteză exemplară? Murgeanu! Și toate astea doar în virtutea vechii amiciții ce-i leagă. Ba chiar, spunea Murgeanu, nu l-a ajutat cât ar fi trebuit! Păi da. Eu, care nu-s amic cu el, am mai multe dosare de retrocedare care zac la primărie de 8 ani. Așa-mi trebuie, dacă am avut colegi bețivi – oameni fără căpătâi. Deh! Dacă sunt din Militari și nu din Primăverii!

În “saga Popoviciu” unele nume ies la iveală, dar unele intră.

Iată un titlu din Cotidianul: “Crin Antonescu a pus şi el umărul la afacerile lui Popoviciu” Văleu! zic, cum așa? Noul președinte PNL, omul pe care chiar am de gând să-l votez, să fie amestecat în așa ceva? Mănânc articolul în 30 de secunde…și ce credeți că aflu? Că, pe vremea când era ministru la tineret, Antonescu a semnat un act prin care ștrandul Tineretului și baza sportivă Lia Manoliu, trec, cu titlu gratuit, din proprietatea publică a statului în cea privată a statului. Adică ștrandul și baza nu mai sunt administrate de minister ci de conducerea complexului sportiv Lia Manoliu. Acești tovarăși au inchiriat lui Popoviciu 7 din cele 10 hectare te teren ale complexului. El, în buna tradiție, a încercat să costruiască acolo un imobil de locuințe, dar s-a opus primăria de sector. Cică ar fi obligat de contract să păstreze destinația inițială. Nasol!

Deci, așa, Crin Antonescu a pus o cărămidă la imperiul lui Popoviciu! Și poplulația a pus. Da, a cam pus. Păi, populația a votat “Convenția”, care l-a pus premier pe Radu Vasile, în al cărui guvern a fost ministru Crin Antonescu, care a semnat transferul terenului ștrandului în proprietatea complexului Lia Manoliu, ai cărui administratori au închiriat lui Popoviciu. Logic, este?

Written by odojak

March 27, 2009 at 11:49 am

Posted in De-a valma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: