COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Așa a fost să fie!

leave a comment »

Puțini oameni fac profesiile pentru care sunt născuți. Foarte puțini. Cel mai probabil, din asemenea rarisime potriveli se nasc geniile. În rest, noi, toți ceilalți, ne străduim să mimăm competența, făcându-ne treaba într-un mod, să-i spunem, suficient.

Ei bine, da! Nu suntem făcuți, nu suntem născuți pentru ceea ce facem!

Aveți cumva impresia că Elena Udrea ar fi trebuit să aibă un cabinet de avocatura cu foarte multe contracte de reprezentare juridică a unor instituții de stat? Am înțeles că toate contractele cabinetului sunt cu statul! Din câte se pare, doamnei Udrea îi place mai mult politica și mai puțin avocatura. Iar avocat este pentru că așa s-a întâmplat…din păcate!

Credeți că vocația lui Ion Iliescu era să bage o țară (orice țară) în Uniunea Europeană și NATO? Adică în lumea lui Ucigă-l Toaca?!! Din nou mă uit la poza lui, jucând cercuri cu Leana… și mai că-mi vine să zic că nu! Dar se laudă cu prestația lui pro-occidentală pentru că așa a fost să fie…din păcate! 

După cum tot așa a fost să fie ca Realitatea TV să aibă o emisiune în care vin oameni cărora Andreea Crețulescu le pune întrebări. Mulți ar fi tentați să își concentreze atenția către invitați… o minunată menajerie, ce-i drept. Dar alții sunt atenți și la Andreea. Și ce le-a fost dat să vadă ieri? Cum Andreea, după ce a făcut în emisiuni la rănd, mai bine sau mai puțin bine, proba vorbitului, a încercat să dea acum și proba scrisă. Adică a vrut să ne explice în amănunt, la tablă, ca un adevărat profesor, ce se petrece cu salariile din sistemul public. S-a ridicat de pe scaun. S-a întors cu fața la tablă (avea o mică tabla în platou) și cu spatele la noi. A pus mâna pe carioca, spre încordarea studențească a invitaților parlamentari ori lideri de sindicat, și a scris mare: SALARI…

Da! salari! cu un singur “i”… Normal că știu!… “Salari”, cel puțin în românește nu înseamnă nimic! Sau înseamnă că ai creierul gol!!!

Deci, credeți că Andreea Crețulescu merită să fie moderator de emisiuni câtă vreme a făcut, pe post, dovada incompetenței supreme – analfabetismul!

Nu. Dar, din păcate, așa a fost să fie!

salari2

Advertisements

Written by odojak

March 10, 2009 at 11:54 pm

Posted in De la televizor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: