COMPLEXUL OTOPENI

Traian Băsescu – "considerați că v-am consultat"!

Caut jandarmerie. Exclus mineri!

leave a comment »

Ion Iliescu și-a cumpărat jandarmerie. Ori, mai exact, și-a cumparat Jandarmeria Română. E a lui! Așa trebuie să fie, altminteri nu-mi explic. Cum suflă cineva la dom’ Iliescu…pac, jandarmeria!..pac, duba!.. pac, interogatoriu!.. și pac, dosar! Cam așa ceva s-a întâmplat ieri, de chiar ziua lui Ion Iliescu, când mai mulți tineri l-au așteptat în fața biroului său din strada Atena, pentru a-i aduce lumânări aprinse și a-i ura mulți ani. De ce mulți ani? Păi, pentru a vea timp să plătească pentru morții de la Revoluție și Mineriadă! Așa au spus.

A fost prea mult! Doi revoluționari burtoși, invitați la aniversare, au ieșit la atac. Le-au stins lumânările și i-au facut cu ou și cu oțet. Se poate așa ceva!!!! Ei, iată că se poate!

Puștii erau îmbrăcați cu tricouri negre. Pe față, tricourile aveau câte o spânzurătoare albă. Din fiecare spânzurătoare se prelingea capul veșnic zâmbitor al fostului președinte Iliescu. Capul continua cu  trunchi, mâini și picioare, toate bețiforme, de inspirație Lolek și Bolek. Sub acest ansamblu scria mare: CRIMINAL!

A venit jandarmeria!

Tinerii au fost băgați în dubă, duși la secție, amprentați și, normal, amendați. De ce? Păi cum, de ce? Pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, pentru că s-au constituit într-un grup organizat şi pentru că au desfăşurat o acţiune neautorizată. Numai rele! Pentru că unul dintre ei avea un lanț de atârnat la pantaloni, s-a ales cu dosar penal pentru deținere ilegală de armă albă!!!

Să se învețe minte să mai zică ceva de dom’ Iliescu.

La secție, au ramas singuri. Nu s-au întâlnit nici cu revoluționarii burtoși care, la fel, pentru un timp, s-au constituit în grup organizat și au desfășurat acțiunea organizată de a-i jigni, și nici cu dom’ Iliescu, care i-a mângâiat pe toate canalele de televiziune cu apelativele: pușlamale, haimanale, legionari și masă de manevră de copii adunați de pe drumuri.

Normal! Când ai jandarmeria ta, n-ai ce căuta pe acolo!

Iar dom’ Iliescu are. Da, are! E aceeași jandarmerie pe care o avea și în ’90. Nu i-a scos el pe golani din Piața Universității cu lacrimogenele și bastroanele jandarmilor? Ba da! Ce, pe atunci jandarmeria era a altcuiva? Aș, de unde! Tot a lui era. Deosebirea dintre atunci și acum este că atunci, pe lângă jandarmerie, dom’ Iliescu mai avea și mineri! Aceste două categorii socio-profesionale aflate sub înaltul patronaj iliescian, au lucrat și încă mai lucrează, peste timp, în armonie. În iunie 90 minerii au terminat treaba nefăcută de jandarmi. Azi jandarmii curăță rămășițele zelului mineresc.

Advertisements

Written by odojak

March 4, 2009 at 3:32 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: